Mengen Ortaokulu

Vizyon: Var olan sevgi, saygı, hoşgörü düşüncelerini, eğitim - öğretim süreci içinde, Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ulusal değerlerle bütünleşmiş, tutarlılık ve kararlılıkla çalışmayı hedeflemiş, araştırıcı, üreteci çağın sürekli değişen ve gelişen beklentilerine cevap verebilecek, öğrenmeyi ilke edinen insanı, hayata ve bir üst kuruma hazırlamak istiyoruz.

Misyon: Geleceğin bilgi toplumuna yönelik nitelikli, becerikli ve donanımlı, kendine güvenen, kişilikli insanı eğitim - öğretim süreçleri içerisinde yetiştirmek hedefimiz, işbirliği yaparak çalışmak görevimizdir. Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, demokrasiyi benimseyen, öz güveni yüksek, iletişime açık, sorumluluk alabilen, üretken, hoşgörülü, çağdaş, bilişim teknolojisini kullanarak araştıran, sorgulayan, ulusal ve evrensel değerlere duyarlı, bilinçli bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08.30 - 15.20
Isınma: Kalorifer (Kömür)
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 374 356 35 42 356 13 83

WEB - https://mengenortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Tabaklar Mah. İnönü Cad. No9 Mengen/BOLU

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Okulumuz ilçe merkezindedir. Bolu merkeze ve diğer illere ulaşım problemi yoktur.

Adres - Tabaklar Mah. İnönü Cad. No9 Mengen/BOLU

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 500 metre, İl merkezine 65 km